Workshops

‘It makes you wonder why’, zo’n workshop zet je aan het denken.Teamleider bij een Woningcorporatie

Anders denken

Anders denken

De workshop(s) maken we specifiek op het thema wat speelt voor uw organisatie.
Met de PLEK-methode als kader. Het kan tevens als inspiratie-workshop fungeren, of als start van een reorganisatie of veranderprogramma, waarbij er voor zowel leiders als medewerkers het nodige gaat veranderen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Op zoek naar een andere werk ‘PLEK’? Bestel hier het boek ‘Op zoek naar je droombaan’

Onderstaande voorbeelden van workshops, gericht op thematieken of onderdeel van een MD-programma.

Deze workshop wordt vaak ingezet als opening van een groter programma. Afhankelijk van de opzet, kan dit in een half uur of in anderhalf uur. Doel hiervan is vooral om de deelnemers voor te bereiden en een veilige setting creëren voor de rest van het programma.
Deze workshop vertelt het verhaal over hoe je op een effectieve manier je zelf kan inzetten binnen organisaties. Hoe verbind je jouw doelstellingen aan die van de organisatie en vice versa.

De workshops zijn daarnaast uitermate geschikt als inspiratieworkshop, als onderdeel van een dag of meerdaags programma.
Toegespitst op de actualiteit en thematiek van uw organisatie. Belangrijk! Als u gaat reorganiseren of veranderen, schenkt dan voldoende en tijdig aandacht aan de veiligheid van uw management team en/of medewerkers. De workshop zorgt voor herkenning over en weer, dat biedt de medewerker en vervolgens het team de mogelijkheid om de verandering vorm te geven.

‘It makes you wonder why’, zo’n workshop zet je aan het denken (teamleider bij een Woningcorporatie), wat is mijn plek tijdens de reorganisatie en wat betekent het voor MIJ?

Wat betekent het voor mij?

Wat betekent het voor mij?