Lezingen

1-4De formule staat als een huis. Op verschillende manieren leg ik verbinding met de deelnemers.
PLEK als rode draad geeft een inzicht en biedt een mogelijkheid tot een stap, het zet aan tot zelfregie.
Dat is wat u wilt bereiken als werkgever of organiserend team van een bedrijf of seminar.

Een inspirerende boodschap of inzicht waardoor mensen inspiratie en energie krijgen om leiderschap over hun leven te pakken. Dat helpt niet alleen henzelf verder, maar ook de organisatie.

PLEK helpt en het komt op uzelf aan.

Kijk hier naar de bijdrage van Edward aan TEDX Gouda. Onderweg, woekeren met je talenten

Dit is het overzicht van mijn lezingen.

De zoektocht naar jouw droombaan begint bij jou thuis! Ik kom een twee uur durende lezing geven bij jou in je woonkamer. Het minimum aantal deelnemers is tien en het maximum is twintig. Jij zorgt voor koffie, thee en stoelen, ik voor de muziek, de PLEK-methode, de inspiratie en de interactie. We gaan in op de dromen en ambities van de mensen in de groep en ik geef de tips and tricks die je verder op weg helpen. Aan het eind gaat iedereen naar huis met minimaal drie te ondernemen acties. Uiteraard is er de mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Op zoek naar je droombaan’ aan te schaffen.

1-4

Tijdens deze interactieve lezing help ik ZP’ers, ondernemers en ondernemende professionals om hun droom te vertalen naar actie! Hiermee kunnen ze de volgende dag direct aan de slag! We nemen een aantal ambities en dromen uit de zaal als voorbeeld en ik geef tips and tricks en voorbeelden hoe het wél kan. Aan het eind gaat iedereen naar huis met minimaal drie te ondernemen acties. Uiteraard is er de mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Op zoek naar je droombaan’ aan te schaffen.
Gebruik het contactformulierop de site om een offerte aan te vragen.

Het boek Op zoek naar je droombaan

Bedrijven die mij in willen huren als spreker, een aangepast programma wensen of meer dan vijfenzeventig deelnemers hebben, kunnen een offerte aanvragen via het contactformulier. Hier kun je ook terecht als je mij wilt boeken voor een seminar of event.

ik-2