Op zoek naar je droombaan

Edward Tuheteru plaatst beroepskeuze en loopbaan in een verrijkend, verbindend en verdiepend perspectief.Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen
Met dit boek over dromen, talenten en verlangen helpt loopbaancoach Edward Tuheteru je om nieuwe keuzes te maken voor je loopbaan. Zijn PLEK-methode is een eenvoudig en praktisch instrument om inzicht te krijgen in wie je bent, waar je vandaan komt, en welk werk goed bij jou past.

Aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson krijg je inzicht in keuzes en opgaven die voor elke levensfase anders zijn, en snap je meer over je eigen ontwikkeling en de uitdagingen waar je voor staat.

Op zoek naar je droombaan - Edward Tuheteru

Op zoek naar je droombaan – Edward Tuheteru

In dertien interviews vertellen inspirerende mensen uit verschillende levensfasen over de keuzes die zij in hun loopbaan hebben gemaakt, waaronder Marianne Thieme, Martin Sitalsing, Maria Genova en Lenie ‘t Hart.

Edward Tuheteru is loopbaancoach en recruiter. Met zijn bedrijf Let’s Work Together verzorgt hij trainingen gericht op persoonlijke groei. Ook schreef hij het boek “Op weg naar mijn PLEK

 
Koop het boek