Achtergrond

Edward
Het gezicht van Let’s Work Together!, Edward Tuheteru (1970) heeft vele jaren als leidinggevende gewerkt in verschillende bedrijven. Daarnaast is Edward als trainer/loopbaancoach op diverse fronten actief(geweest) binnen overheid, zorg en onderwijs. Edward werkt veel met (persoonlijke) verhalen, metaforen en ervaringen. Met zijn enthousiasme en vanuit zijn intuïtie weet hij mensen persoonlijk te raken en in beweging te brengen.

Op deze PLEK vind je de oorsprong van mijn verhaal. In het onderstaande filmpje vertel ik over waar mijn passie en drijfveren vandaan komen. Omdat het verhaal hoort bij mijn leven, mijn successen en mislukkingen.

Mijn uitnodiging om jouw verhaal te vertellen. Een verhaal wat hoort bij jouw leven. Dat niet begon op je geboortedag, maar met de geboorte van je ouders en daarvoor hun ouders, jouw grootouders. Het verhaal van hun levens vormt het begin van jouw reis. Hoe patronen zich al vroeg ontwikkelen en die je brengen waar je vandaag de dag voorstaat.
PLEK gaat voor mij over drie dingen: Zelfreflectie, het leren omgaan met de verschillende waarheden in het leven en het ontwikkelen van talenten.Deze onderwerpen vertellen ook deels iets over wat ik mijn leven heb gemist en niet alleen ik, maar wellicht vertelt het ook iets over wat mijn ouders hebben gemist in hun leven. Toen mijn moeder begon te dementeren, bleek uit onderzoek dat ze jarenlang op een te laag niveau had gewerkt. Kortom ze had te weinig met haar talenten gedaan in haar leven.

Beste werknemer, directeur, manager of ondernemer, kom je bij mij, dan ligt daar de uitdaging om alles eruit te halen wat in het leven zit. Het is namelijk ook zo weer voorbij!

Edward is in te huren als spreker/dagvoorzitter/trainer. Of boek Edward via Speakers Academy!

Mail vandaag nog met liz@speakersacademy.nl

Joyce

De stille kracht en het geweten van het bedrijf, Joyce Lammers (1963) heeft haar sporen ruimschoots verdiend binnen de overheid. Zij draagt zorg voor alle administratieve taken binnen het bedrijf. Daarnaast werkt ze 24-32 uur als interim professional voor (semi) overheidsinstanties. Haar vakgebied betreft vergunningverlening op het gebied van Wet Bibob, Drank-en Horeca en evenementen. Recente opdrachtgevers: Gemeente Amsterdam, gemeente Alphen aan den Rijn, gemeente Ridderkerk en gemeente Den Haag.

Joyce Lammers