Verhalen Werken!

2016

Zo heet het nieuwe initiatief van Edward samen met Judith Limahelu. Donderdag 24 maart a.s zal in een select gezelschap een aftrap worden gegeven aan deze samenwerking. Plaats van handeling: Theater Het Weeshuis van de Kunst, in de Bilt.

Met de combinatie van theater en spel nodigen zij het publiek uit om hun verhaal te vertellen. De ambitie is om binnen verschillende (middel-) grote organisaties, in zowel de profit als non-profit sector, management en medewerkers te helpen om op een functionele, passende wijze hun verhaal aan elkaar te vertellen.

Het resultaat is dat er inzicht ontstaat in elkaars denken en handelen en mogelijk zelfs begrip.
In een wereld die snel verandert, polariseert, in-en uitsluit is het meer dan waardevol en wenselijk om met elkaar in gesprek te blijven. Zelfs wanneer standpunten en waarheden lijnrecht tegenover elkaar staan.

Donderdag 24 maart is de eerste gelegenheid voor Edward en Judith om hun diensten te presenteren, later in mei, volgt een vergelijkbare sessie in theater Belvedere in Rotterdam.

Lees hier de blog, over hoe waardevol het is, om je verhaal te vertellen en de ambitie voor 2016.

 

Categorieën

Oude berichten

Categorien

Dit bericht is gepost in de categorie:
Boek, Creativiteit, HRM, Loopbaanbegeleiding, Ondernemen, Persoonlijke groei en getagd met: , , , , , , , , .

Bookmark deze pagina permalink.