Januari, de reis gaat verder …

FullSizeRender

Ik ga verhuizen!
In Woerden weliswaar, maar de komende weken staan bij ons thuis in het teken van beweging, van chaos, al dan niet georganiseerd. Van opruimen, weggooien, inpakken en straks ook weer uitpakken. Offertes van verhuizers, nieuwe vloeren, kleuren op de muur, behang, nieuwe meubels.

In mijn laatste blog schreef ik reeds over de voorgenomen beweging op werkgebied. Dat is eigenlijk ook een verhuizing. Ik verhuis mijn theatervoorstelling naar u toe.

Dat betekent hetzelfde beeld als bovenstaand beschreven.

Loslaten van kaders, wat neem ik wel mee en wat niet, samenwerken en voor wie zou de combi van voorstelling spelen en het kwartetspel Familieverhalen interessant kunnen zijn?

Net als verhuizen een zaak is, van af –en weer opbouwen is, geldt dan aan het begin van een nieuw jaar voor ons allemaal.

Al de hele week zingt er een scene uit Disney’s Aladdin door mijn hoofd. Aan het begin van een nieuw jaar, met nieuwe kansen, hebben we (mezelf incluis) wel eens de neiging te denken, dat wat wij willen, lastig en misschien wel onmogelijk is. En let wel! Wanneer wij dat al zelf denken, dan vindt de buitenwereld dat zeker!

Als ik iets mee neem uit 2015, dan is het wel dat ik vorig jaar grenzen heb verlegd, mijn comfort zone heb verlaten en ontdekt dat er nog meer in mezelf zit, dan ik zelf dacht.

Daarom geldt onderstaande niet alleen voor de klanten, werkgevers, of collega’s om ons heen, het geldt ook voor onszelf.

Straatrat, schooier
Nu nog mooier
Als zij wat beter keken
Zagen zij geen straatrat
Nee, meneer, diep in mij
Heb ik toch nog zoveel meer

De reis is hervat. Met een prachtig 2015 in mijn koffer stap ik weer verder.

Ik ben onderweg naar u. Want in uw organisatie, beste V&D, CNV, gemeente Geldermalsen, of beste werkzoekenden, er zijn verhalen te vertellen en te delen.

2016 gaat voor mij over het verbinden van die verhalen.

Diep in u en mij zit er namelijk nog zoveel meer ….

Categorieën

Oude berichten

Categorien

Dit bericht is gepost in de categorie:
Ondernemen, Persoonlijke groei, Plek, strategie, Training & Coaching en getagd met: , , , , , , , , , , , , , , .

Bookmark deze pagina permalink.