Droomplek in maart: Is jouw droom een ‘guilty pleasure’?

Daar gaat de bijdrage van deze week over.

Een terugkerend item bij De Wereld Draait Door. Een ‘guilty pleasure’ is een liedje wat je stiekem altijd leuk hebt gevonden, maar nooit met je vrienden of anderen hebt willen delen.

In het volgende filmpje verklapt Edward zijn ‘guilty pleasure’.
Tegelijkertijd is de vraag of hetzelfde opgaat voor jouw droom of ambitie. Hoe vaak komt het niet voor, dat we onze dromen heimelijk voor onszelf houden en er in ons leven niets meedoen.

Dat is natuurlijk ongelofelijk zonde. Zonde van de tijd, zonde dat je er nooit over hebt willen praten. Aan het eind van de rit kan je dan met het vervelende gevoel blijven zitten: ‘Had ik maar … ‘

Dus als je het filmpje hebt bekeken, voor de draad ermee en ga ervoor!
Ga voor die droombaan, die gedroomde studie, altijd al een boek willen schrijven, of gitaar willen spelen of de marathon van New York willen lopen, je zal verbaasd zijn, hoeveel mensen er (op)staan, die jou helpen bij het realiseren van jouw dromen en ambities.

En in het licht van zijn rol als Business Coach: Edward helpt je graag bij het opzetten van je eigen bedrijf! Gooi de schroom van je af! Life is too short!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZSw6kCWRLIM[/youtube]

Categorieën

Oude berichten

Categorien

Dit bericht is gepost in de categorie:
Loopbaanbegeleiding, Ondernemen, Persoonlijke groei, Plek, strategie, Training & Coaching en getagd met: , , , , , , , , .

Bookmark deze pagina permalink.