DroomPLEK: ‘Voorbij de conventie… ‘

IMG_2716

Een zin die ik een maand of twee geleden terugkreeg, van een bevriende relatie. De persoon in kwestie betrof mijn voormalige Tai chi-lerares, in het dagelijks leven is ze directeur van CoachNetwerk, een platform voor zeer goed gekwalificeerde en geaccrediteerde coaches.

Sinds mijn vertrek uit de TaiChi club, hebben we elkaar zeker een jaar of vier niet meer gezien of gesproken, echter sinds het fenomeen Facebook in ons beider leven is gekomen, volgen we elkaar.

Haar woorden vervulden me met trots en kracht. Op basis van voornamelijk foto’s en blogs kwam zij tot deze drie woorden. ‘Edward, jij laat zien hoe je iedere keer weer je grens verlegt, wat mooi en erg inspirerend!’

Het boek DroomPLEK gaat over personen die bereid zijn, om iedere keer de grenzen in zichzelf op te zoeken. Hoe confronterend en soms ook frustrerend het mag zijn. Marianne Thieme gebruikte het woord ‘criminaliseren. ‘Of je dat nu zelf doet, of je omgeving, realiseer je dan een ding goed… zodra dit gebeurt, weet dan dit…:

‘Je bent dichtbij je doel!’

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=baWAcZZM_Ak&feature=youtu.be[/youtube]

Categorieën

Oude berichten

Categorien

Dit bericht is gepost in de categorie:
Boek, Creativiteit, Persoonlijke groei, Plek, strategie en getagd met: , , , , , , , .

Bookmark deze pagina permalink.